Meteen naar de inhoud

Bestuur

Oude en nieuwe gezichten
Sinds 2022 hebben we een nieuw bestuur. Het stokje is (deels) overgedragen aan nieuwe vrijwilligers en oude bekenden van KVW. 

Ons bestuur is het hele jaar bezig met de organisatie van het kindervakantiewerk. Met regelmaat  wordt er vergaderd en gewerkt om te zorgen dat alles weer op rolletjes loopt in de zomervakantie. Tijdens de week zie je ze misschien iets minder dan de groepsleiding, maar ze zijn zeker niet minder belangrijk.

Naomi van Loo

Ha vrienden van kvw! Mijn naam is Naomi van Loo. In het dagelijks leven werk ik als docent in het hbo. Al van kinds af aan ben ik betrokken bij kindervakantiewerk. Na een flink aantal jaren als vrijwilliger op een groep ben ik sinds 2014 bestuurslid. Dit jaar ben ik algemeen bestuurslid en coördineer ik geen groep. Kom gerust een praatje maken!

John Roovers

Hallo, mijn naam is John Roovers. Inmiddels al meer dan 15 jaar actief bij KVW De Noordhoek. Als kind heb ik zelf jarenlang meegedaan, op latere leeftijd als leiding (voornamelijk van jongeren) en vanaf 2022 ben ik in het bestuur gekomen als coördinator van de jongeren. In mijn dagelijks leven werk ik voor de Gemeente Tilburg bij het BAT als monteur en dat bevalt mij uitstekend. Verder maak ik in mijn vrije tijd graag een ritje in mijn VW Cabrio, ga ik met vrienden en familie naar de Efteling en volg ik de Formule 1, #Go Max! Kom je me tegen tijdens de week, schroom niet, ik ben altijd in voor een praatje!

Rob Louer

Hoi ik ben Rob Louer. Ik zou niet weten hoe lang ik inmiddels vrijwilliger ben, maar ik doe al mee met kindervakantiewerk sinds ik zelf een kleuter was. In het dagelijks leven werk ik als productieleider bij een betonfabriek en in mijn vrije tijd onderhoud ik graag sociale contacten in het café onder het genot van een biertje en een potje biljart of darts. Binnen KVW ben ik bestuurslid bij de ouderen.

Jeroen Huijben

Hoi ik ben Jeroen. Ik ben een nieuweling binnen het kindervakantiewerk en doe mee sinds 2021. Ik werk als IT-coördinator bij Amacom en neem daarom binnen het kvw ook de IT-klusjes op me, zoals de website en de online inschrijving. Daarnaast kun je me dit jaar vinden als algemeen bestuurslid en als aanspreekpunt voor de ouderparticipanten.

WhatsApp Image 2023-02-26 at 10.30.18

Peter Roovers

Hallo, ik ben Peter. Ik ben al enkele jaren gepensioneerd en nu een aantal jaar betrokken bij het KVW, voornamelijk bij de kleuters. In mijn werkzame leven heb ik me als filiaalmanager bij diverse grote kledingketens bezig gehouden. Mijn hobby's zijn tafeltennissen, biljarten, bootvissen en zo af en toe klusjes doen. Bezig zijn met de jeugd houd je jong van geest en actief en waar kun je dat beter dan bij het KVW. Binnen KVW ben ik bestuurslid bij de kleuters.

Heb je een vraag voor ons?