Meteen naar de inhoud

Inschrijven

Inschrijving is gesloten

KVW 2023 zit er op en we kunnen alvast gaan uitkijken naar volgend jaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op sociale media om als eerste te weten te komen wanneer de inschrijving opent.

Inschrijfprocedure

Inschrijven doet u via een online inschrijfformulier. Deze zal online komen op deze pagina zodra de inschrijving is geopend. De inschrijfperiode voor KVW is doorgaans in de periode van eind mei tot halverwege juni. Lees goed en vul duidelijk en concreet in, dit maakt het makkelijker voor ons om de groepen in te delen en de betalingen te verwerken. Let extra op de hiernaast genoemde punten.

Kleuters
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in de kleuterklas zaten, worden ingedeeld bij de kleutergroep.

Jongeren
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in groep 3, groep 4 of groep 5 zaten, worden ingedeeld bij de jongerengroep.

Ouderen
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in groep 6, groep 7 of groep 8 zaten, worden ingedeeld bij de ouderengroep.

Noteer op het inschrijfformulier dus de exacte groep waarin uw kind dit schooljaar zat (dus niet: groep 1-2).

Houd rekening met het opgeven van vriendjes bij wie uw kind in de groep wil dat hij/zij ook in dezelfde groep ingedeeld wordt
(een kind uit groep 5 kan niet ingedeeld worden bij een kind uit groep 6).

Inschrijvingen gaan per gezin. Gebruik dus één inschrijfformulier voor alle kinderen uit het gezin. Als er een loting komt, loten wij op gezinnen. Voorkom dus dat één kind wel is ingeloot en het andere kind niet!

Kosten inschrijving
€45,- per kind.

Betaling
U krijgt bericht als uw gezin is ingeloot en in de dezelfde mail zit een betaallink voor het inschrijfgeld. Door middel van iDeal kunt u het inschrijfgeld dan betalen.

Loting

Afhankelijk van het aantal vrijwilligers en het aantal inschrijvingen is het mogelijk dat wij na de inschrijving een loting toepassen. Wij communiceren dat zo snel mogelijk door.

De loting wordt gedaan per gezin (per inschrijfformulier) en gaat geheel willekeurig. Als de groepen vol zitten loten wij door tot iedere inschrijving óf is ingeloot óf op de wachtlijst is geplaatst.

Wachtlijst

Bij extra aanmelding van vrijwilligers of afmeldingen van kinderen, spreken wij de wachtlijst aan. We nemen contact op met het hoogst geplaatste gezin op de lijst. 

In het verleden hebben wij vaker het geluk gehad dat we door extra vrijwilligers de wachtlijst konden aanspreken. Echter adviseren wij hier niet van uit te gaan. Wij kunnen niet garanderen dat dit weer het geval zal zijn.