Meteen naar de inhoud

Vrijwilligers

Onze toppers

Kindervakantiewerk is kindervakantiewerk niet zonder onze groep van zo’n 60 vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken om elk jaar weer een fantastische week neer te zetten. De gevarieerde groep bestaat o.a. uit vrijwilligers die als kind meededen, studenten die via-via bij ons terecht zijn gekomen, ouwe rotten die nooit meer weg zullen gaan en een hoop anderen die elk jaar weer staan te springen om zich in te zetten aan het eind van de zomervakantie. 

Ontmoet de crew

75a3974a-afab-43fb-b0ad-2f7c16860960.jpg

Het bestuur

Ons bestuur is het hele jaar bezig om de organisatie voor KVW te coördineren. Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt bij vragen over het kindervakantiewerk.

510a9677-ed3e-4679-9c81-c2dedf3e0ad8.jpg

De werkgroep

Met regelmaat komt onze creatieve werkgroep bij elkaar om de activiteiten voor de week te bedenken en uit te werken. Zonder hen zou er geen programma zijn!

b6790510-3aa0-479f-a891-1367064dec78.jpg

De vrijwilligers

De hele week valt of staat natuurlijk bij onze trouwe groep vrijwilligers die elk jaar hun best doet om de kinderen een zo leuk mogelijke week te bezorgen. 

Vrijwilliger worden?

Heb jij als kind altijd meegedaan met KVW en zie jij een zomer zonder ons niet voor je? Ben je student en wil je graag nieuwe vrienden maken terwijl je een week lang kinderen vermaakt? Ben je werkzaam in de kinder- of jeugdzorg of heb je affiniteit met de doelgroep? Of lijkt het je gewoon heel leuk om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam?  Neem dan contact op via ons contactformulier en dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!